MAKEA MEDIUM sokerointipaketti 1300g

94.90 sis. ALV 24%

Osasto:

Kuvaus

MEDIUM sokerointipaketti sisältää:

-Sokeri medium 1300g
-Puhdistusaine 200ml
-Ruusuvesi 200ml
-Tapioka pulveri 100g
-Sokeri, medium, 1300g

Jäykkyydeltään keskimmäinen kolmesta Makean sokerimassoista. Soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille sokerointiin. Sopivan jäykkyyden ansioista sokeri ei jää helposti ihoon kiinni ja on helposti käsiteltävää. Sokeroit Mediumilla suuret alueet kuten sääret, reidet, vatsan, selän & käsivarret.

Ainesosat: Fruktoosi, glukoosi, vesi.
Vegaani, Hajusteeton, Väriaineeton, GM-vapaa, Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Soijaton. Ei testattu eläimillä. Valmistettu EU-alueella

Puhdistusaine, 200ml
Monipuolinen puhdistusaine puhdistamaan ja valmistelemaan ihon ennen ja jälkeen sokeroinnin. Puhditusaine pehmittää, kosteuttaa, suojaa, vahvistaa ja puhdistaa ihon tehokkaasti sekä tekee sokeroinnista miellyttävämmän tuntuisen.
Käyttö: suihkuta puhdistusainetta vanulapulle tai baby wipesiin ja pyyhi sokeroitava alue ennen ja jälkeen sokeroinnin.

Ruusuvesi, 200ml
Ruusuvesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa sokeroinnin jälkeen estäen ihon erilaiset ärsyyntymiset. Sokerointien välissä säännöllinen ruusuveden käyttö estää ihon tukkeutumista ja ärsyyntymistä sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Ruusuveden antiseptinen, tasapainottava ja uudistava vaikutus auttaa moneen iho onglemaan.
Käyttö: Sokeroinnin jälkeen suihkuta joko suoraan iholle tai vanulappuun ja pyyhi iho. Kasvoille käytä kasvoveden tapaan ihon puhdistuksen jälkeen tai pitkin päivää hyödynnä ruusuveden antiseptinen ja kosteuttava vaikutus suihkuttamalla suoraan iholle. Voit suihkuttaa myös meikin päälle. Alueille, joihin tulee helposti ihon ärsyyntymistä, käytä aamuin ja illoin.

Tapioka pulveri, 100g
Tapioka pulveri, kuivattamaan ihon pinnan ennen sokerointia ja sokeroinnin aikana. Sokeroidessa iho helposti hieman hikoaa ja kostuu, tapioka sitoo kosteuden ja sokerointi onnistuu helposti. Pieni määrä levittyy helposti isolle ihoalueelle.
Käyttö: Puhdistuksen jälkeen levitä ohut kerros tapiocaa sokeroitavalle alueelle. Lisää tarvittaessa, kuten hikoillessa.