THUYA Lashes & Brows Booster Gel

40.00 sis. ALV 24%

Kuvaus

Extreme Growth, joka on suunniteltu tarjoamaan pidemmät ja äärimmäisemmät ripset ja dramaattinen look. Tämä seerumi sisältää tehokkaimpia aktiivisia ainesosia, jotka estävät hiustenlähtöä, lisäävät hiusten tiheyttä ja paksuutta sekä edistävät hiusten kasvua.

Myristoyl Pentapeptide-17 on peptidi, joka stimuloi ripsien tiheydestä vastaavia keratiinigeenejä, mikä parantaa ripsien pituutta, paksuutta ja tiheyttä. Curcuma Longa, aktiivinen ainesosa, jolla on erinomaiset regeneratiiviset ominaisuudet, ehkäisee hiustenlähtöä ja stimuloi kasvua ja kapillaarien tiivistymistä. Pantenoli, B5-vitamiinin esiaste, edistää keratinosyyttien kasvua ja lisääntymistä samalla, kun se kosteuttaa ja voitelee hiuksia sekä korjaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuskuituja.

Color & Growth -etujen ansiosta tämä seerumi antaa myös kulmakarvoille muotoa ja tarkkuutta, aktivoi kasvua lisäämällä volyymia ja tiheyttä sekä mahdollistaa nopean ja tehokkaan kampaamisen, täytön ja muotoilun. Saavuta useita kertoja enemmän tilavuutta ja tiheyttä vain 4-6 viikossa Extreme Growthilla.

KÄYTTÖ:
Käytä muutama minuutti ennen meikkaamista aamulla ja illalla osana iltarutiiniasi.
Ripsille: Sulje silmäsi ja levitä seerumia siveltimellä yläripsien juuria pitkin suuntautuen ulompia kulmia kohti.
Kulmakarvat: Levitä seerumia kulmiin ja sitä ympäröiville alueille tarpeen mukaan. Hiero hellävaraisesti, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan kulmakarvojen alueelle.